Köögiviljatoidud  » Lihata

Kartulipudruvorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Juust ja kartul sobivad alati kokku ning on huvitavaks lisandiks paljudele ahjupraadidele.
Kogus: 4 portsjonit
Valmista kartulipuder. Tõsta puder ahjuvormi, vala üle rõõsa koorega ja raputa peale riivitud juustu. Küpseta rooga ahjus 220°C juures 20 minutit või kuni pind on saanud kuldpruuni värvuse. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
1tihane 21.jaan 2015 17:07
näitex praadisin hakkliha,sibula ja šampinjonid pannil läbi ja panin kihiti ahjuvormi,et puder,hakkliha segu,puder ja kõige peale riivitud juust ... jammi :)
Kessukas25 22.juuli 2008 19:42
Kuna eilsest jäi kartuliputru järgi, siis täna katsetasin seda retsepti.Pean ütlema,et väga hea maitseelamus.Selline "teistmoodi" kartulipuder. :) Maitses mulle,abikaasale ja pirtsakatele lastele ka. :D Kõrvale praadisime viinereid.
Neina 08.jaan 2007 10:26
Kui lihata siis viis pluss.
ukam 07.jaan 2007 19:23
mina näitex praadisin hakkliha,sibula ja šampinjonid pannil läbi ja panin kihiti ahjuvormi,et puder,hakkliha segu,puder ja kõige peale riivitud juust ... jammi :)
1