Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Valged aedoad tomatikastmes

Lihata

Valged aedoad tomatikastmes

Angeelika Kang 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Traditsiooniline Toscana oatoit sisaldab selle piirkonna kaht kõige tähtsamat toiduainet - uba ja tomatit. Lihtne, kuid samas väga toitev roog. Serveeri itaalia leivaga või liharoogade kõrvale.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
250 g kuivatatud valged aedoad
4 sl Oliiviõli
2 küünt Küüslauk
5 tk (küpset) Tomat
1 sl (hakitud,värske) Pune
1 sl (hakitud,värske) Salvei
Pane oad ööseks suuremasse potti külma vette likku. Kurna ja vala tagasi potti. Kalla peale külm vesi ning keeda vaiksel tulel 1 tund. Kurna oad. Kuumuta kastrulis õli ja lisa hakitud küüslauk ning tomatid. Hauta tasasel tulel kaane all 15 minutit. Lisa hakitud ürdid ja oad. Serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

KOMMENTAARID

piula 05.okt 2012 13:41
Tegin retsepti järgi ja oli päris hea, aga natuke võiks ka soola ja pipart lisada. Tegin 400g ubadega ja suurendasin ka teiste ainete (v.a oliivõli) kogust. Panin kuumalt purki ja külmkappi seisma. Nii on teine kord on väga hea nt makaronide peale valada ja soojaks ajada :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke