Köögiviljatoidud  » Lihata

Magusad peedi-tangukotletid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kui soovid teha soolaseid peedi-tangukotlette, siis lisa õuna ja suhkru asemel segusse mädarõigast ja soola.
Kogus: 2 portsjonit
Aja vesi keema ja keeda odratang pehmeks.
Riivi keedetud punapeet peeneks.
Riivi ka kooritud õun.
Sega komponendid omavahel kokku, lisa suhkur ja muna. Sega ühtlaseks massiks.
Vala taldriku peale nisukliid. Vormi massist kotletid ja paneeri mõlemalt poolt kliidega.
Kuumuta pannil õli ja prae kotlette mõlemalt poolt.
Kõrvale sobib pakkuda hapukasmagusat õunamoosi.
Kui käepärast on vaid kruubid, siis keeda need pehmeks ja tee saumikseriga peenemaks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa