Köögiviljatoidud  » Lihata

Läätsepada

Keskmine hinne: 2.74 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Eelista punaseid läätsesid, sest need keevad kiiremini ja jätavad kenamad välja.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
Kuumuta poti põhjas õli.
Haki sibul ja pruunista see kergelt.
Puhasta ja haki porgand väiksemateks tükkideks. Pruunista samuti kergelt õlis.
Lisa 200 ml kana- või aedviljapuljongit.
Haki lillkapsas ja kartul väiksemaks. Kuumuta kergelt.
Lisa läätsed ja vala peale ülejäänud puljong.
Keeda kuni kõik komponendid on pehmed, maksimaalselt 15 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Iiris 01.apr 2014 20:41
Kui vedelik läheb keema, siis tuleb lisada külma vett ehk "ehmatada" läätsesid, siis nad ei kee puruks.
alice 23.juuni 2013 13:56
Kuidas see siis taimetoitlastele sobiv retsept on, kui sisaldab kanapuljongit???
Kersti. 10.apr 2012 13:08
Väga hea, kindlasti teen veel!:Y
Krista08 21.veeb 2010 19:51
Üks lemmiktoite! Lihtne, üsna kiiresti valmiv ja väga maitsev. Alguses tundus, et puljongit on liiga vähe, aga lõpuks oli just parajalt (nagu ühepajatoidus). Kasutasin köögiviljapuljongit ja juba valmiskujul ostetud nö purgi-läätsi.
jana0805 15.veeb 2009 22:38
Punased läätsed keevad väga kiiresti. Arvan, et 15 min. nende keetmiseks on palju, keevad pudruks. Muidu hea ja kerge retsept. Midagi teistmoodi!
mary5555 05.aug 2008 13:40
hea lihtne toit teen seda oma 11kuu vanusele lapsele. Panin sinna lisaks veel suvikõrvitsat ka
1