Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Omas mahlas küpsetatud porgand gremolata võiga

Lihata

Omas mahlas küpsetatud porgand gremolata võiga

Heimar Kuuskler Maitsenaudingud
PrindiSoovita sõbrale
Kokasaate Maitsenaudingud 8.04.2008 retsept
Retsept
portsjonile
300 g Porgand
2 sl Valge vein
1 sl Suhkur
1 sl Soolahelbed
2 sl Petersellilehed
2 sl Koriander (värske)
1 tk küpsetuskott
GREMOLATA
2 sl Või
1 sl Petersellilehed, hakitud
2 tl Sidrunikoor
1 küüs Küüslauk
2 sl Sidrunimahl
Soolahelbed
Lõika porgandist 1cm jämedused kangid, aseta need küpsetuskotti, maitsesta valge veini, või, suhkru, Maldon helbesoola ja tükeldatud peterselliga, pane kott kinni ja lõika üks nurk lahti ja küpseta ahjus 200C juures 15 minuti.
Seejärel lõika küpsetuskott lahti ja serveeri porgandid koos küpsetusvedelikuga, lisa veidi tükeldatud koriandrit ja gremolata võid.
GREMOLATA VÕI VALMISTAMISEKS sega omavahel pehme või, tükeldatud lehtpetersell, sidrunikoor, tükeldatud küüslauk, värskelt pressitud sidrunimahl ja Maldon helbesool.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes