Köögiviljatoidud  » Lihata

Omas mahlas küpsetatud porgand gremolata võiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maitsenaudingud Autor: Heimar Kuuskler
Kokasaate Maitsenaudingud 8.04.2008 retsept
Kogus: 1 portsjon
Lõika porgandist 1cm jämedused kangid, aseta need küpsetuskotti, maitsesta valge veini, või, suhkru, Maldon helbesoola ja tükeldatud peterselliga, pane kott kinni ja lõika üks nurk lahti ja küpseta ahjus 200C juures 15 minuti.
Seejärel lõika küpsetuskott lahti ja serveeri porgandid koos küpsetusvedelikuga, lisa veidi tükeldatud koriandrit ja gremolata võid.
GREMOLATA VÕI VALMISTAMISEKS sega omavahel pehme või, tükeldatud lehtpetersell, sidrunikoor, tükeldatud küüslauk, värskelt pressitud sidrunimahl ja Maldon helbesool.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa