Köögiviljatoidud  » Lihata

Lihtsad kapsakotletid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Serveeri kapsakotlette näiteks koorese rohelise sibula salatiga.
Kogus: 2 portsjonit
1.  Haki jämedalt kapsas ja keeda õrnalt soolatud vees peaaegu pehmeks.
2.  Kurna ja haki keedetud kapsas hästi peeneks.
3.  Lisa maitseained, jahu, muna ja hapukoor.
4.  Sega ühtlaseks tainaks.
5.  Kuumuta pannil õli ja prae kotletid selles kahelt poolt. Pane paariks minutiks kotletid ahju järelküpsema.
*Serveeri kapsakotlette näiteks koorese rohelise sibula salatiga. Selleks haki roheline sibul ja sega hapukoorega, soovi korral lisa soola ja kui oled äädikasõber, siis sörts lahjendatud äädikat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Geithii 04.apr 2012 20:04
Otse pannilt tulles kõige paremad aga tõeliselt hea retsept! :) ja lihtne
Serendipiti 01.veeb 2012 17:07
ei tulnud küll eriti head :S väga plödad ja maitsetud
leena 04.nov 2011 16:21
väga head !
Hindaja 23.mai 2011 19:18
Väga-väga maitsvad! Soovitan teha.
Laura 19 k66gi katsetaja 04.mai 2011 19:41
Esimest korda sõin oma elus kapsakotlette ja omaenda tehtud ! Muidu ma ei julge yldse k66givilja asju syya aga need tulid ikka eluhead !
ulla 12.veeb 2011 17:50
ma ei uskunud, et nii head välja tulevad! lihtsalt super. ma panin ka natukene riivitud edam juustu, kuna kapis oli pisike mõtetu kild.
mann 26.okt 2010 18:09
üli maitsvad
helle48 19.sept 2010 15:53
väga head
1