Köögiviljatoidud  » Lihata

Suvikõrvitsanuudlid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Rain Käärst
Hõlpsa vaevaga valmiv toit, mis on saanud oma nime selle järgi, et suvikõrvitsad on lõigatud nuudlisarnasteks tükikesteks. Samuti peab neid nagu pastatooteid keetma al dente ehk mitte päris pehmeks.
Kogus: 6 portsjonit
Lõika suvikõrvits pikuti 5 mm paksusteks viiludeks, need omakorda peenteks ribadeks. Sulata potis või ning kuumuta selles mõni minut küüslauku ja sibulat. Lisa suvikõrvitsanuudlid, sidrunimahl, must pipar ja köögiviljapuljong. Aseta potile kaas peale ning kuumuta veel 2–3 minutit. Kurna ja serveeri, soovi korral kaunista hakitud peterselliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
amoss 20.apr 2011 15:35
Super! Teen ka edaspidi ning pakun ka külalistele.
1