Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Köömnekeerud

Küpsetised

Köömnekeerud

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Soola kogus sõltub soola tüübist. Kõige parem on helvessool, kivisool või mõni gurmeesool. Võimalusel kasuta veskis olevaid soolasid ja pigem väldi tavalist peensoola.
Retsept
portsjonile
250 g Lehttainas
1 tk muna
sool
4 g Köömned
1.  Rulli tainas laua peal lahti.
2.  Klopi muna ja määri sellega taina pealispind.
3.  Puista peale sool ja köömned.
4.  Lõika tainast sentimeetrilaiused ribad ja rulli need keerdu.
5.  Küpseta 220 kraadi juures kümme minutit.
Kogus 30 tk.

KOMMENTAARID

GloriaPagar 04.jaan 2012 15:54
Huvitav teen homme proovi
pipsike 17.dets 2010 23:10
Päris mõnusad suupisted. Soolaga ei maksa liialdada, köömnetega aga küll :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes