Küpsetised

Köömnekeerud

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Soola kogus sõltub soola tüübist. Kõige parem on helvessool, kivisool või mõni gurmeesool. Võimalusel kasuta veskis olevaid soolasid ja pigem väldi tavalist peensoola.
Kogus: 1 portsjon
1.  Rulli tainas laua peal lahti.
2.  Klopi muna ja määri sellega taina pealispind.
3.  Puista peale sool ja köömned.
4.  Lõika tainast sentimeetrilaiused ribad ja rulli need keerdu.
5.  Küpseta 220 kraadi juures kümme minutit.
Kogus 30 tk.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
GloriaPagar 04.jaan 2012 15:54
Huvitav teen homme proovi
pipsike 17.dets 2010 23:10
Päris mõnusad suupisted. Soolaga ei maksa liialdada, köömnetega aga küll :)
1