Küpsetised

Ahjuliha küüslauguga

Keskmine hinne: 2.36 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Abalihatükk on sellise ahjuliha jaoks parim, n-ö lollikindel variant on ka kaelakarbonaad.
Kogus: 4 portsjonit
1.  Määri liha mõlemalt poolt meega kokku.
2.  Mesisele pinnale puista maitseainesegu, nii et liha oleks seguga mõlemalt poolt kaetud.
3.  Aseta liha küpsetuskotti ja pane liha pealmisele poolele värske tüümianioks.
4.  Puhasta terve küüslauk ja aseta küüned samuti küpsetuskotti.
5.  Sulge kotisuu ja küpseta liha 150 kraadi juures umbes poolteist tundi.
# Kui soovid liha kõrvale ka kastet, on kindla peale minek seene- ja sinepikaste.
# Maitseainesegu on lihtne variant, kusjuures jahimehesegu aitab iga lihatoidu hädast välja. Samas võid maitsesegu ka ise kokku miksida, siis vajad paprikapulbrit, sinepiseemneid, sibulahelbeid, köömneid ja musta pipart.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 18.veeb 2013 08:20
Üks küüslauk tähendab keskmise suurusega tervet küüslauku, kõigi 4-5 küünega.
Eve 16.veeb 2013 14:01
Mida tähendab üks küüslauk? ainult 1 küüs`?
Lepatrinu 24.dets 2011 22:08
Kindlasti tuleb soola lisada, sest jahimehesegus seda küll ei ole (piisavat?). Järgmisel korral proovin mee ja sinepiga.
siirikirikal 22.dets 2011 09:02
Ikka läheb :), kui järgid küpsetuskotil kirjas olevad juhiseid.
marialiis 21.dets 2011 16:20
Kas selles küpsetuskotis liha pruuniks ka ikka läheb?
jansa27 11.sept 2011 22:50
Tegin samuti, tuli väga hea. Lisasin ka sibulat ning meresoola ning küpsetasin tunnikese.
grethe-ly 20.veeb 2011 13:44
teeen seda esemestkorda ja juba tundu hea miks se mida rohkem teede seda parem on niihea liha
irizka 30.okt 2010 21:59
Ei jäänud ka rahule. Aga põhjus võis olla ka selles, et mina tegin liha viiludeks, ja siis kulus nii mett, kui ka segu ikka oluliselt rohkem. Ent siiski, soolast ei räägita üldse?! Ühesõnaga rohkem ei katseta.
Mari 21.okt 2010 10:49
Ei olnud üldse maitsev. See Jahimehesegu ei ole üldse hea. oleks pikkinud sibulat-küüslauku, maitsestanud liha üldmaitseseguga, oleks kindlasti super hea tulnud.
Mmmerlekas 03.apr 2010 17:50
Väääga hea :P
Hindaja 14.märts 2010 22:33
Super hea! Meez ei jõudnud ka ära kiita! Maitseainesegu miksisin ise kokku eelpool loetletud maitseainetest, sinepiseemnete asemel kasutasin sinepipulbrit. Kindel lemmik:Y
särin 13.jaan 2010 13:36
Kas lihale soola ei panegi?
kaisu060 07.dets 2009 11:19
Väga maitsev oli. Jätsin panemata tüümiani oksa, kuna seda ei olnud lihtsalt käepärast. Kindlasti teen teinekordki !
Atsinna 22.nov 2009 20:54
Santa Maria jahimehesegu koosneb järgmistest ainetest: punane paprika, roheline paprika, köömned, sinepiseemned, sibul, must pipar, taimeõli. On suuremas plastpurgis, sees 190 g segu. Täitsa hea! Kasutatakse ulukiliha, kana, kala, liha ja köögiviljatoitude ja salatikastmete valmistamisel.
mury 22.nov 2009 20:07
Mida kujutab endast jahimehe maitsesegu?
habe 29.okt 2009 19:43
on ennegi sarnaselt tehtud väga hea ja kastmeid võib väga erinevaid teha proovige ka mustsõstart ereti kui tegu metsloomaga
1