Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Šokolaadimuffinid peediga

Küpsetised

Šokolaadimuffinid peediga

Eva Palu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Eva Palu
Peediselt punakad ja pehmed muffinid. Kui oled suur šokolaadisõber, võid tainasse veel lisaks šokolaaditükke hakkida.
Retsept
portsjonile
150 g või
1 dl suhkur
60 g Tume šokolaad
2 tk muna
400 g riivitud keedupeet
3.5 dl jahu
1 tl Küpsetuspulber
0.25 tl sool
0.5 tl Kaneel (jahvatatud)
0.25 tl Muskaatpähkel (jahvatatud)
Vahusta 100 g toasooja võid suhkruga, lisa ükshaaval munad. Sulata šokolaad ja ülejäänud või ettevaatlikult pliidil. Jahuta pisut ja lisa või-muna segule. Lisa peet (nõruta sellest eelnevalt üleliigne vesi välja). Sega omavahel kuivained ja lisa tainale. Tõsta muffinivormidesse ja küpseta 180-kraadises ahjus 25-30 minutit. Kontrolli küpsust puutiku abiga.

KOMMENTAARID

seelia 03.apr 2015 22:58
Jaaa tõepoolest! Olen tipiga ühel nõul..Uskumatult hea maitse. Peet andis sellise omapärase maitse. Uskumatu! Ma tundsin end lausa meisterkokana kui need valmis jõudsid ja neid proovisin. Väike Henry, parim retsept muffinitest!
tipi 03.apr 2015 22:56
Peet lisas suurepärase maitse! Tänud selle toreda retsepti eest!!
Ummi 08.nov 2010 21:21
Väga mõnus kooslus, soovitan proovida. Hea maitse jääb meelde, küpsetan teinekordki!
tikker 15.apr 2010 17:39
ilma peedita oleks ilmselt head olnud. tegin sünnipäeval külalistele kolme sorti ja need olid olid ainsad, mis järgi jäid...
Väike Henry 23.dets 2009 13:26
Esimest korda elus tegin peeediga muffineid Aga tulemus oli hea .Super!
nele 06.nov 2009 16:49
meie arvates oli just iseäralikult äge tulemus - super värv ja mõnusalt magus-vürtsikas maitse, mis eriti issile mokkamööda. kindlasti lisan selle retsepti oma lemmikute hulka!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga