Küpsetised

Pihlakalisandiga rukkileib

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kui võimalik, tasuks eelistada aias kasvava pihlaka marju, mis on metsas kasvanutest suuremad, mahlasemad ja vähem mõrkjad.
Kogus: 1 portsjon
Sega vesi rukkijahuga ja lase jahedas kohas 10-12 tundi seista. Lisa pihlakapüree, pärm, siirup ja sool. Sõtku vähehaaval juurde jahud. Tainas on valmis, kui see lööb käte ja anuma küljest lahti ning on elastne ja ühtlane. Lase kinnikaetult soojas kohas kahekordseks kerkida. Sõtku tainas uuesti põhjalikult läbi ja vormi tainast 3 piklikku pätsi. Lase neil ahjuplaadil veel kord hästi kerkida. Küpseta siis 200° juures 40-50 minutit.
Kogustest valmib 3 pätsi
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa