Küpsetised

Kapsastruudel

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Mahe ja mahlane täidis mõnusalt krõbedas tainas on proovimist väärt.
Valmistusaeg:

Ettevalmistusaeg 45 minutit + 35–40 minutit ahjus

Kogus: 1 portsjon
Kuumuta õli kastruli põhjas, alanda kuumust, pane kastrulisse hästi peeneks
hakitud kapsas ja sibul ning hauta kaane all 5 minutit. Lisa kooritud ja tükeldatud õunad ning datlid. Sega hapukoor ja sinep, maitsesta soolaga ja sega kapsasegusse.
Pintselda kõik tainalehed sulatatud võiga ja tõsta üksteise peale. Kata 1/3 tainapinnast kapsatäidisega, keera lehed rulli ja aseta, lõikepool all, võiga määritud küpsetuspaberile. Määri pealt sulatatud võiga. Küpseta 200-kraadises ahjus 35–40 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kaiser 03.okt 2008 20:40
Datlid struudlisse ei sobi.Elan Austrias kus struudlid kodus on,aga see pole see...
1