Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Kapsastruudel

Küpsetised

Kapsastruudel

Pille Enden 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Mahe ja mahlane täidis mõnusalt krõbedas tainas on proovimist väärt.

Ettevalmistusaeg 45 minutit + 35–40 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
500 g Valge peakapsas
1 tk Sibul
2 sl Õli
2 tk Õun
0.5 dl Hakitud datlid
0.5 dl Hapukoor
1 tl Sinep
Sool
8 lehte Filotainas
1 dl Või (sulatatud)
Kuumuta õli kastruli põhjas, alanda kuumust, pane kastrulisse hästi peeneks
hakitud kapsas ja sibul ning hauta kaane all 5 minutit. Lisa kooritud ja tükeldatud õunad ning datlid. Sega hapukoor ja sinep, maitsesta soolaga ja sega kapsasegusse.
Pintselda kõik tainalehed sulatatud võiga ja tõsta üksteise peale. Kata 1/3 tainapinnast kapsatäidisega, keera lehed rulli ja aseta, lõikepool all, võiga määritud küpsetuspaberile. Määri pealt sulatatud võiga. Küpseta 200-kraadises ahjus 35–40 minutit.

KOMMENTAARID

kaiser 03.okt 2008 20:40
Datlid struudlisse ei sobi.Elan Austrias kus struudlid kodus on,aga see pole see...
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke