Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Forellimuffinid

Küpsetised

Forellimuffinid

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Punase kalamarja või kalarullikesega ehitud lõhemuffinid on iga peolaua ehteks. Olge aga ette valmistatud selleks, et see ilu kaob laualt välkkiirelt.
Retsept
portsjonile
200 g kergsoolatud lõhe või forell
4.5 dl Jahu
3 tl Küpsetuspulber
2 tl Kuivatatud till
75 g küpsetusmargariin
1 tk Muna
2.5 dl Rõõsk koor 10%
KAUNISTAMISEKS
Paks hapukoor
punane kala või kalamari
värske till
Lõika kala pisikesteks tükkideks. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja kuivatatud till, lisa tükeldatud margariin ning näpi segu sõrmedega sõmeraks. Lisa kalatükid, muna ja koor. Jaga tainas muffinivormidesse ja küpseta 225° juures 20 minutit.
Soovi korral kaunista jahtunud koogid hapukooretupsu, tillioksa ja õhukesest kalaviilust keeratud pisikese roosi või rulliga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree