Küpsetised

Oliivifocaccia

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Anni Arro
Väga mõnus suupiste veini ja juustu kõrvale. Maitse on pikantne ja oliivile omaselt spetsiifiline
Kogus: 2 portsjonit
Sega kokku pärm, suhkur ja pool veest. Lase pärmil sulada.
Lisa jahu, sool, oliiviõli ja ülejäänud vesi. Sõtku, kuni moodustub elastne tainas. Jäta tunniks ajaks rätikuga kaetult sooja kohta kerkima.
Tõsta kerkinud tainas jahusele tööpinnale ja sõtku paar minutit. Tõsta siis küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja rulli 1–2 cm paksuseks.
Suru oliivid, rosmariin, ribadeks lõigatud päikesekuivatatud tomat ja viilutatud küüslauk tainasse. Piserda oliiviõliga ja küpseta 230°C juures ca 10 minutit.
Vaata, et piruka äär oleks kaunilt kuldne ja krõbe. Riivi peale Parmesani juustu laaste.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa