Küpsetised

Knäckebröd

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kogus: 1 portsjon
1.  Sega rukkijahu hulka sool.
2.  Murenda jahu hulka toasoe või.
3.  Sega pärm toasooja vee hulka.
4.  Lisa taina hulka ja sõtku 5–6 minutit. Sõtku taina hulka ka nisukliid.
5.  Jaga tainas kaheksaks ja rulli õhukesteks ketasteks. Ringi sisse tee auk ja torgi kahvliga väikesed augud sisse.
6.  Küpseta 10–13 minutit 230 kraadi juures.
# Soovi korral võid maitsestamiseks lisada erinevaid ürte, näiteks basiilikut, aga ka magusamat sorti maitseaineid.
# Pärmi vajad taina juures selleks, et tulemus oleks võimalikult õhuline.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
lovikutsikas 23.veeb 2010 17:47
Väga mõnusad just võiga krõbistada. Kui midagi õhtuks tahad nokitsemist, siis kindlasti soovitan.
1