Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Knäckebröd

Küpsetised

Knäckebröd

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Retsept
portsjonile
450 g rukkijahu
1 tl sool
50 g või
20 g presspärm
275 ml vesi
60 g Nisukliid
1.  Sega rukkijahu hulka sool.
2.  Murenda jahu hulka toasoe või.
3.  Sega pärm toasooja vee hulka.
4.  Lisa taina hulka ja sõtku 5–6 minutit. Sõtku taina hulka ka nisukliid.
5.  Jaga tainas kaheksaks ja rulli õhukesteks ketasteks. Ringi sisse tee auk ja torgi kahvliga väikesed augud sisse.
6.  Küpseta 10–13 minutit 230 kraadi juures.
# Soovi korral võid maitsestamiseks lisada erinevaid ürte, näiteks basiilikut, aga ka magusamat sorti maitseaineid.
# Pärmi vajad taina juures selleks, et tulemus oleks võimalikult õhuline.

KOMMENTAARID

lovikutsikas 23.veeb 2010 17:47
Väga mõnusad just võiga krõbistada. Kui midagi õhtuks tahad nokitsemist, siis kindlasti soovitan.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes