Küpsetised

Kõrvitsapirukas

Keskmine hinne: 3.5
Kõrvitsapirukas
Kogus: 1 portsjon
Haki külm või jahuga purutaoliseks, lisa sool ja vesi ning sega kiiresti taignaks. Suru tainas lahtikäiva vormi põhja ja äärtele ning tõsta külma. Keeda kõrvitsatükid väheses vees pehmeks, nõruta ja püreesta. Sega täidise ained. Eelküpseta põhi 200 kraadises ahjus 10 minutit. Vala täidis vormi ja küpseta veel 35 minutit. Serveeri jahtunult vahukoore, vaniljejäätise või -kreemiga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mion 20.sept 2016 22:05
Väga mõnusalt sügisene ja maitsev!
Kristine 17.sept 2012 08:53
Pirukas tuli väga hea maitsega kuid oleks pidanud veidi kauem ahjus olema. Minu pirukas läks selle aja ja temperatuuriga pealt ilusti kuldkollaseks aga seest oleks võinud olla veidi tahedam. Järgmine kord hoian ahjus 10 45 minutit.
hetaliakiku 23.nov 2011 16:19
meil on palju kõrvitsaid , niiet proovime
maive 25.okt 2011 19:47
aitäh selle kõrvitsa piruka retsepti eest olete elu päästja suur õnnistus see retsept .
kerly 29.okt 2010 13:45
tainast oli raske vormi panna ja täidis oli alguses kahtlaselt vedel aga pärast tuli suht hea kook natuke magus
1