Küpsetised

Mustikakeeks valge šokolaadiga

Keskmine hinne: 2 Allikas: Maitseelamused tervise heaks Autor: Aet Trisberg
Valge šokolaadi ja mustikate kooslus ning krõbe ja magus suhkrust pealispind mõjuvad lummavalt. Küpseta keeksi külmutatud mustikatest kindlasti ka talvel ja meenuta suvist mustikametsa!
Kogus: 1 portsjon
Vahusta munavalged ja -kollane suhkruga korralikuks vahuks. Sulata või. Püreeri banaan kahvliga, haki šokolaad ja hüpita mustikaid maisitärklised (see säilitab mahla marja sees). Lisa vahustatud munadele jahuga segatud küpsetuspulber ja või ning sega tainas ühtlaseks. Lisa tainale ka mustikad, valge šokolaadi tükid ja püreeritud banaan. Kalla tainas keeksivormi ja raputa peale roosuhkur. Küpseta keeksi 175-kraadises ahjus umbes 1 tund.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
elise^^ 15.aug 2012 13:14
Üks kõige paremaid küpsetisi mis ma kunagi teinud olen! Soovitan VÄGA soojalt!
sööja 24.dets 2011 23:03
tuli väga maitsev keeks! Mustikad vajusid küll vormi põhja, kuid mind see ei seganud. Maitse oli tõesti super :)
maria 17.aug 2010 21:54
Mulle maitses see väga ja tuli väga maitsev:Y
1