Küpsetised

Rosmariinised apelsinimuffinid

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Eva Palu
Ideaalne grillimaitseaine rosmariin on maitsev lisand ka magusates küpsetistes. Selle tõestuseks üks näide lihtsalt valmivatest muffinitest. Antud kogusest saab 8 muffinit.
Kogus: 1 portsjon
Sulata või ja oota, kuniks see pisut maha jahtub. Löö muna kaussi, sega piima ja sulatatud võiga. Sega jahu-küpsetuspulbri segu ja suhkruga. Lisa apelsinikoored ja –mahl ja kõige lõpuks hakitud rosmariin.
Küpseta 175-kraadises ahjus umbes 25-30 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
lallukas 07.juuli 2009 17:35
Täitsa head muffinid! Taigna retsept väga hea, teen teinekord kindlasti veel. Kohe ahjust tulnuna on rosmariini täitsa isegi tunda, aga veidi hiljem hajub maitse ära, selle pärast minu arvates võiks rosmariini kogust julgelt kahekordistada, järgmine kord igaljuhul proovin nii - rosmariin on väga mõnus ja tahaks rohkem tunda maitset, kui ta seal juba sees on :D
NurrMarta 23.märts 2009 14:30
Rosmariin on tõeliselt suurepärane :) Proovin ka selle retsepti kindlasti järele. Mina lisan rosmariini alati Veski-Mati jahusegust tehtud saiale. Ja ka parim creme brulee, mida ma eales saanud olen, oli rosmariiniga. Ühes Kölni hotelli restoranis. Endal ei ole olnud julgust sellega katsetada.
1