Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Hakkliha-punapeediroog tatraga

Küpsetised

Hakkliha-punapeediroog tatraga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tervislik peedivorm
Retsept
portsjonile
2 tk Sibul
2 sl Vesi
2 sl Õli
400 g Hakkliha
0.25 tl Valge jahvatatud pipar
5 dl Keev vesi
2 tk lihaleemekuubik
4 dl tatrahelbed
200 g Maitsestamata jogurt
800 g riivitud punapeet
Kuumuta peenestatud sibulat suurel pannil vee ja õli segus madalal kuumusel umbes 7 minutit (kuni vee aurustumiseni) ja tõsta vahukulbiga pannilt ära. Suurenda pliidikuumust, lisa pannile veidi õli ja lahtinäpitud hakkliha ning kuumuta segades mõned minutid. Maitsesta pipraga. Lisa pannile tatrahelbed, keev vesi ja pudendatud leemekuubikud. Lase segades keema tõusta ja mõni minut haududa. Tõsta pliidilt, sega esmalt juurde riivitud punapeet, seejärel sibul ja viimasena jogurt. Viimistle maitse. Kalla segu pehme margariiniga määritud ahjuvormi ja küpseta 200° ahju keskosas 30–40 minutit.

KOMMENTAARID

Peedu 14.jaan 2013 10:43
tõeliselt hea roog-soovitan soojalt
bubu 27.sept 2012 12:31
Väga omapärane kooslus, maitses hästi :Y Aga veidi julgemalt võiks maitsestada. Ise proovisin veidi särtsu lisada kimbukese salveiga (panin hakkliha praadimise lõpupoole pannile) ja enne ahju panemist puistasin üle sinihallitusjuus-
tuga. Sobis suurepäraselt!
siirikirikal 30.jaan 2012 09:59
kas: Just, siin on mõeldud toorest peeti.
kas 27.jaan 2012 15:15
Kas peet läheb toorelt?
maasikas 25.nov 2008 15:35
väga maitsev, tervislik ja odav, soovitan!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes