Küpsetised

Singikiusatus

Keskmine hinne: 3.5
Singikiusatus
Kogus: 1 portsjon
Tõsta õhukeselt viilutatud sibul, tikkudeks lõigatud kartulid ja sink ning hakitud petrsell kihiti võiga määritud ahjuvormi Kartuleid maitsesta soola ja pipraga. Kalla peale rõõsk koor ja piim. Soovi korral võid katta võitükikestega.
Küpseta 200-kraadises ahjus poolteist tundi, kuni kartulid on küpsed. 10 minutit enne valmimist võid puistada üle riivitud juustuga. Serveeri pohlamoosiga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tegan 22.apr 2012 18:44
Mina olen teinud kokaraamat.ee retseptiga, mis tähendab, et juurde pannakse ka külmutatud (või värskeid) köögivilju isu järgi - porgand, lillkapsas jne.. ja sisse läheb ka mahe paprikapulber ning tüümian .. tüümian teeb selle eriliselt heaks :)
reeli 21.nov 2010 21:48
Ülihea! Panin mõned viilud salaamit ka kartulite vahele ja juustu enne ahjust välja võtmist peale. Küpsetasin 210 kraadi juures tund aega. Sai ilusti valmis ja oli mahlane ja väga hea.
reeli 21.nov 2010 21:47
Ülihea! Panin mõned viilud salaamit ka kartulite vahele ja juustu enne ahjust välja võtmist peale. Küpsetasin 210 kraadi juures tund aega. Sai ilusti valmis ja oli mahlane ja väga hea.
pind 05.dets 2008 13:39
Haruldane! Mees ütles,et seda võiks iga päev süüa.
Tsikirill 15.okt 2008 11:28
See roog on tõesti Soomes väga populaarne. Soome keeles: "kinkkukiusaus". Samal põhimõttel võib valmistada lõhe, maksa -ja porgandikiusatust. Soomlased kasutavad küll sügavkülmutatuna kauplustes leiduvaid sibulamaitselisi tikukartuleid "tikkuperunat"(ku-
jult väiksemad kui meie friikad), maksa puhul riisi.
Daura 10.okt 2008 20:39
Proovisin, päris hea. Soome rahvusroog? See on küll tore teadmine. :)
idusir 10.okt 2008 09:51
Hei,vägä maitsev, kusjures se on Suome rahvus roog.Mutta provige kire,maitsev ei ole eriti tervislik,aga maistu sureperäselt!
1