Küpsetised

Gratineeritud seened peekoniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Just sellist rooga pakutakse sügiseti Itaalias Toscana maakonna lihtsates söögikohtades trattoriades. Valmista seda ühes suures ahjuvormis või väikestes portsjonvormides.
Kogus: 8 portsjonit
Määri 23 x 35 cm suurune ahjuvorm oliiviõliga. Pane ahi 175° juurde kuumenema. Lõika peekon väikesteks kuubikuteks ja pruunista kuumal pannil. Tükelda seened ja pruunista peekonirasvas (mitmes jaos). Laota pool neist vormi ning maitsesta soola-pipraga. Pane peale pool purustatud küüslaugust, riivitud Parmesanist, peekonist, petersellist, väikesteks kuubikuteks lõigatud tomatitest ja viilutatud sibulatest. Korda kõiki kihte veel korra. Pudista üle murendatud saiaga ning laota peale võitükikesed. Küpseta ahjus pool tundi. Serveeri soojalt koos saiaga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa