Küpsetised

Õunad helbekatte all

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Õunad helbekatte all
Kogus: 1 portsjon
Puista puhastatud ja kuubikuteks lõigatud õunad ahjuvormi. Sulata või, lisa kõik muud ained, lase paar minutit tasakesi keeda ja kalla õuntele. Küpseta 200° ahju keskosas 30 minutit.
Serveeri pehme jäätisega, millesse on mikserdatud kaneeli.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ossi 17.nov 2010 17:50
Väga hea magustoit. Aga katte tegin kommentaaridele toetudes kohe peaaegu topeltportsu. Ja piim ajab ka lisandina asja ära
helilooja 31.okt 2009 18:36
just, suhkrut panin alla 1dl, kuid õunad olid magusad ka. panin kõrvitsatükke ka sekka. kui võid on 100 gr, siis minu meelest mingist keetmisest ei saa juttu olla - segu on nii paks. panin koort 2 korda rohkem, siis sai selle protsessi sümboolselt keetmiseks nimetada.
miaumiau 30.aug 2009 18:48
suhkrut panin vähem ja koort rohkem. kattest ei jätkunud piisavalt - panin kahekordselt katet. väga hea kook!;)
lycite 26.aug 2009 11:21
nämma:)
lallukas 05.juuni 2009 20:53
Mina pole võid ära sulatanud ja seganud teise koostisosadega, et siis veidi kuumutada. Oleme kohe õunatükkidele peale pannud suhkru, kaneeli, kaerahelbed, veidikene vett ka valanud, ja või tükid peale. SUPER HEA!, Ja eriti jäätise või vahukoorega.
1