Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Keedukartulikook

Küpsetised

Keedukartulikook

Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Gareth Morgans
Lihtne roog, mis päästab argipäeva.
Retsept
portsjonile
võid
1 tk Porrulauk
250 g keedukartulid
6 tk muna
85 g juust
1 sl värske salvei
1 tl (või kuivatatud salvei)
sool, must pipar
1. Hauta viilutatud porru pannil või sees pehmeks. Samal ajal viiluta kartulid. Klopi lahti munad, maitsesta soola-pipra ja salveiga ning sega sisse ka juust.
2. Lisa pannile porru peale kartuliviilud ja munasegu. Vähenda kuumust ja küpseta 10–12 minutit, et muna hüübiks. Soovi korral võid pannitäie praeahju grillrežiimile küpsema tõsta, et pealispind muutuks kuldseks. Lõika viiludeks ja paku koos salatiga.

Märksõnad

keedukartulikook

KOMMENTAARID

agony 24.juuni 2011 19:10
väga hea tuli.. küll aga küpses palju kauemini kui 10-12 minutit...
Merliiin 04.mai 2011 16:25
Sibul on porrulaugust veel hullema maitsega. Mina soovitan peterselli ja tilli, saab ka veidi rohelist koogi sisse :)
Mari 16.märts 2011 17:15
porrulauku võiks sibulaga asendada, näiteks
kadri 17.veeb 2011 14:32
aga millega porrulauku asendada ...no ei kannata selle maitset
Birgit 10.nov 2010 20:36
Oi meil siin hispaanias kutsutakse seda tortillaks!
nupsu 16.sept 2010 14:27
Arvan,et huvitav variant praekartulite asemel.Kindlasti proovin!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool