Küpsetised

Ahjupannkook hakkliha ja köögiviljadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Maire Suitsu
Ahjupannkook on vedelast pannkoogitainast ahjus küpsetatud suur plaadikook. Niisugused koogid on populaarsed põhjamaades, sealhulgas ka Soomes, kus neid kutsutakse pannukakku ehk otsetõlkes pannkook.
Kogus: 1 portsjon
Valmista piimast, munadest ja jahust tainas ning lase 30 minutit seista. Kuumuta lahtinäpitud hakkliha õlis kuni punase värvuse kadumiseni ja tõsta pannilt ära. Sega juurde pisikesteks tükkideks lõigatud paprika ja porru. Lisa segu tainasse. Sega juurde ka tomatimahl ja mineraalvesi.
Kalla tainas küpsetuspaberiga üleni vooderdatud ahjuplaadile ja küpseta 200° juures umbes 30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kairi 11.märts 2012 16:40
Päris hea , ma paneks järgmine kord soola pisut rohkem.
annika 23.nov 2010 13:20
väga maitsev. :)
1