Küpsetised

Porgandi-riisikotletid ingveri ja meega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Raili Mikk
Porgandi kasulikkuses ei kahtle keegi. Kui arvestada veel, et kotletid küpsevad ahjus ja mitte rasvasel pannil, tõuseb tervislikkuseprotsent veelgi. Ja pudruriisi võid asendada pruuni riisiga.
Valmistusaeg: 40-60 min

50 minutit

Kogus: 4 portsjonit
Keeda riis. Riivi porgandid. Lisa muna, hakitud ingver, mesi, sibul, petersell ja riivsai ning sega läbi. Lase riisil veidi jahtuda ja sega siis taina hulka.
Määri küpsetusvorm või ahjupann õliga. Tõsta segu lusikaga pannile, vormi kotletid veidi ümaramaks ja küpseta 220-kraadises ahjus 15 minutit, kuni pind on pealt helepruun.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kai 23.jaan 2012 20:27
Kas sool ei käi siia?
Ritusja 28.jaan 2011 13:47
Millega neid süüa? Kas omaette snäkina või millegi kõrvale? Kas need on paremad ahjusoojana või peab enne serveerimist jahutama?
1