Küpsetised

Banaanikeeks

Keskmine hinne: 3.11 Allikas: 100 rooga
Lihtne argiõhtune küpsetis, mille valmimise ajal tulvab kööki imelist lõhna. Keeksi on hea teha siis, kui mõni banaan on vaagnal seisma jäänud ja tumenema hakanud. Siis on ta just õige küpsusastmega.
Valmistusaeg: üle 60 min

10 minutit + 1 tund ahjus

Kogus: 1 portsjon
Vahusta toasoe või suhkrutega. Lisa ükshaaval munad, samal ajal vahustamist jätkates. Ühenda jahu küpsetuspulbri, ingveri ja kaneeliga, sega võivahu hulka. Purusta banaanid ning sega tainasse koos piimaga. Vala tainas võitatud ja riivsaiaga ülepuistatud keeksivormi. Küpseta 175kraadises ahjus 1 tund. Kontrolli
tikuga küpsust! Lase keeksil 15 minutit vormis jahtuda ning kummuta siis välja.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
marit 11.apr 2013 17:55
ma proovisin nii maitsev
agimarie 20.okt 2012 12:57
Väga maitsev, Isegi meie laps, kes on väga valiv, sõi ja kiitis. Täna üritan teha selle retsepti järgi keedukreemitäidisega muffineid.
Bärbel 16.mai 2012 19:52
Minul õnnestus kook hästi! Teen veel, ei ole ülimagus.
Emmi 22.märts 2012 11:38
Üldse ei või vist enam oma arvamust avaldada , kõik minu kommetaarid on kustutatud , tead autor kes neid ära kustutab , miks sa paned siiis nii rõvedaid retsepte ülesse ahh? kõik võivad oma arvamust avaldada , Mulle ei meeldinud eriti aga ülejäänud perele küll
vegetariaan 19.märts 2012 20:51
Tõsiselt maitsev ja mahlane. Mida küpsematest ja pruunikamatest banaanidest, seda parem tuleb. Ahjust tulev lõhn on tõesti kirjeldamatult mõnus! Väga lihtne!
Caryna 26.mai 2011 13:37
Tegin ise ka seda . Päris hea tundus , aga tainast tuli liiga palju , nii et sain kaks keeksi :D
susisuska 30.nov 2010 16:03
mina asendasin nisjujahu rukkijahuga ja banaani rosinarega, ning sai ime hea jõuluhõnguline magus leib :P
Neiu 18.sept 2010 12:51
oli vägagi maitsev ja hea, soovitan soojalt kõigile ;) Lisasin sisse ka ?okolaaditükke ja pähkleid
siil 09.sept 2010 15:40
See on banaanileib. Austraalias väga populaarne, isegi McDonaldsis müüakse seda seal. Kõige parem on seda süüa kuumalt, külma jogurtiga. Kindlasti küpsetan seda endale, siis pärast hindan ;)
1