Küpsetised

Magushapu sealiha ananassiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Ananass lisab roale värskust, magushapu kaste annab nii mahlasuse kui ka põneva maitse.
Kogus: 4 portsjonit
Lõika sealiha 1,5–2 cm laiusteks viiludeks ja prae need pannil õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Tõsta õliga määritud ahjuvormi. Sega kokku muscovado suhkur, sojakaste, tomatipüree ja enamik ananassikonservi vedelikust. Pruunista ananassirõngad pannil ning aseta vormi sealihaviilude peale. Pane pannile tšillipulber ja piprasegu, kuumuta 1 minut. Vala juurde sojasegu, lase keema tõusta ja keeda paar minutit. Vala vedelik lihale. Küpseta 200kraadises ahjus 10 minutit. Riputa peale koriandrilehti ning serveeri riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Helvi 26.sept 2010 22:12
ilmeksimatult hea
pontsik 07.sept 2010 11:59
...magus liha ei ole ikka see õige.
airemon 03.juuli 2010 17:38
väga maitsev
Hindaja 05.mai 2010 23:17
järgmine kord panen suhkrut rohkem, ananassivedelikku vähem. Aga üldiselt sai hea.
VASSILJEV 23.apr 2010 11:09
FIRST SPOT
1