Küpsetised

Naadipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Naati võib toiduks kasutada kogu suve, kuid ainult noori lehti. Varakevadine naat on rikkam eeterlike õlide poolest. Proovi pirukat ka nõgeselehtedega.
Valmistusaeg: üle 60 min

ettevalmistusaeg 20 minutit + 30 minutit külmkapis + 45-55 minutit küpsetamiseks

Kogus: 1 portsjon
Sega pehme või ja hapukoor. Lisa sool, paprikapulber ja jahu. Vala hulka vesi ja sõtku ühtlaseks tainaks. Hoia 30 minutit toidukilesse keeratuna külmkapis.
Suru tainas 24 cm pirukavormi põhja ja äärtele. Küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit.
Täidise tegemiseks klopi munad lahti. Sega juurde koor, tükeldatud paprika ja hakitud naadilehed. Lisa riivjuust ja maitsesta soola-pipraga. Vala segu põhjale ja küpseta veel 30–40 minutit, kuni täidis on hüübinud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa