Küpsetised

Biscottid tumeda šokolaadi ja mandlitega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Eva Palu
Biscottid on itaaliapärased magusad kuivikud, mida on mõnus tee või kohvi kõrvale krõbistada.
Kogus: 1 portsjon
Haki tume šokolaad ja mandlid. Vahusta toasoe või suhkruga, lisa ükshaaval munad. Sega jahu küpsetuspulbriga ja lisa tainale. Kõige lõpus lisa hakitud šokolaad ja mandlid. Pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja vormi sellest piklik pätsike. Küpseta 160-kraadises ahjus 25-30 minutit (kontrolli küpsust puutikuga). Võta ahjust ja lase u. 5 minutit jahtuda. Lõika terava noaga viilud ja aseta need ahjuplaadile. Küpseta biscotti-viilusid ahjus veel 10-12 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kaidi 12.aug 2011 10:10
Proovisin ka teha, aga millegipärast pudenesid koost, ei tulnud sellised kuivikud nagu pildil.Ei oska öelda,mis valesti tegin.:R
Notice 07.aug 2010 16:58
Maitsev
Hele 18.juuli 2010 15:21
Õudne mängimine. Mõnusad olid krõbistada küll, aga rohkem teha ei viitsi.
Ossy 19.juuni 2010 22:57
Ma pakuks 1,5 dl suhkrut, 1,5 tl kindlasti magusaks ei tee. Olen ostnud ainult mandlitega varianti, mulle väga meeldivad.
Maiken 16.juuni 2010 10:40
Jaa, seda minagi, tavaliselt ma ei usalda retsepte 100%, aga on neid, kes köögis väga pädevad pole ning ma ei taha, et nende küpsetised seepärast untsu läheks :) Aga ehk peabki 1,5 tl olema.
Liina 15.juuni 2010 23:41
Suhrkut paneb igaüksi ju maitse järgi siiski :) Aga tl on jah teelusikas...
Maiken 15.juuni 2010 17:03
kas 1.5 tl (ehk siis teelusikat???) suhkrut teeb tõesti biscottid magusaks. Ma saan aru, et ?kokolaad ka sees.. aga ikkagi. Äkki on eksimus? Olen ise ühe teise retsepti järgi teinud ja kindlasti läks rohkem suhkrut :)
heleene-eliisabet 14.juuni 2010 13:38
mulle ei maitse rosinad.õnneks nende biscottide sees ei ole rosinaid.
1