Küpsetised

Rabarberi-riisipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Eva Palu
Kreemise täidisega rabarberipirukas, milles saad edukalt ära kasutada eelmisest söömaajast järele jäänud riisi.
Kogus: 1 portsjon
Valmista muretainas.Näpi külmad võitükid jahu ja suhkruga sõredaks massiks, lisa külm vedelik ja sõtku käte vahel kiirelt ühtlaseks massiks. Suru 24 cm-se koogivormi põhja ja servadele, aseta pooleks tunniks külmkappi puhkama ja eelküpseta 200-kraadises ahjus 8-10 minutit.
Haki rabarberivarred japane 3 spl suhkruga "marineerima". Klopi munad 0,5 dl suhkruga lahti. Kuumutakoor ja piim keemiseni ja nirista munasegusse, viimast pidevalt segades. Aseta rabarberid ja riis ühtlase kihina eelküpsetatud põhjale ja kalla ettevaatlikult peale keedukreemi mass.Küpseta 160-kraadises ahjus ca 45 minutit. Enne sööma asumist jahuta.     
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Piia 19.mai 2011 19:15
Mulle igatahes väga maitses. Omapärane :)
mirke 12.juuni 2010 14:53
Rabarberi-
riisipirukas maitses hästi, eriti täiskasvanutele. Lapsed ei olnud sellest koogist eriti vaimustuses.
Asti 11.juuni 2010 14:15
Aga kook on superhea! Proovisin järgi ja teen kindlasti veel:Y
lala 11.juuni 2010 10:08
No vahelduseks võiks siin olla ka mõni kook või magustõit ilma rabarberita juba kaks kuud aint rabarber!Tõesti kõigile ei meeldi see rabarber!
ka 09.juuni 2010 13:24
Mina tegin just rabarberi-
porgandmoosi ja kavatsen varsti jälle teha, kuna superhea tuli. Elagu rabarber!
Lõvitar 08.juuni 2010 21:00
minu arust väga hea, kui jagatakse uusi retsepte rabarberist. et pole olemas ainult traditsiooniline rabarberikook. Rabarber üks vähestest asjadest, mida praegu aiast võtta on. Muid marju ega puuvilju ju veel pole. kui ei meeldi, ei pea ju küpsetama ega retseptigi lugema ;)
1