Küpsetised

Pepperonipitsa

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Itaallased kasutavad selles pitsas pepperoni vorsti, mis on nagu suitsuvorst, kuid väga vürtsikas. See variant salaamiga on toitev ja rammus. Omapärast maitset lisab päikesekuivatatud tomat. Kogustest valmib 1 suur või 2 väiksemat pitsat.
Kogus: 1 portsjon
1. Kuumuta ahi 250 kraadini. Vormi tainas käte vahel või rulli veidi jahusel laual ümmarguseks umbes 30 cm läbimõõduga kettaks.
2. Tõsta ahjuplaadile. Määri peale kaste. Kata riivjuustuga. Lao ringikujuliselt peale salaami. Nõruta päikesekuivatatud tomatid õlist ja lõika ribadeks. Puista kõige peale tomatid ja hakitud (või kuivatatud) basiilik. Küpseta ahjus 10–15 minutit.


Pitsataina retsept
Marinara kastme retsept
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
veran1 09.juuli 2010 17:45
jhutyhjiikkgt
1