Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Kiire pitsa Margherita

Küpsetised

Kiire pitsa Margherita

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lihtne ahjusoe tomatipitsa kahe erineva juustu ja värskete ürtidega maitseb hästi koos klaasikese veiniga. Soovi korral pane pitsale veel õhukesi toorsuitsusingi ribasid – maitseb veelgi paremini.

20-40 min

15–20 minutit + 15 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
1 pakk (400g) Vilma pitsapõhjapulber
2 dl vesi
0.5 dl õli
KATE
3 dl tomatikaste
240 g Mozzarella-kirsid (Vigala)
500 g Kirsstomat
50 g Parmesan v. muu kõva juust
kuivatatud basilik või pune
sool, pipar
KAUNISTAMISEKS
värskseid basiiliku- või rukolalehti
Lisa pitsapõhjapulbrile vesi ja õli ning sega kiiresti ühtlaseks tainaks. Jaga tainas neljaks, rulli ümmargusteks pitsapõhjadeks ja tõsta ahjuplaadile. Määri peale tomatikaste. Jaga kastmele pooleks lõigatud kirsstomatid ja poolitatud mozzarella-pallid. Puista üle kuivatatud pune või basiilikuga. Jahvata veskist peale soola ja pipart ning puista üle riivitud Parme saniga. Küpseta 225-kraadises
ahjus 10–15 minutit, kaunista ja serveeri soojalt.

KOMMENTAARID

bbbbbbb 02.jaan 2011 06:13
päris heA
regina lee 07.nov 2010 16:00
Hea oli :Y:P:P:P:P:P:D
,.,.,.,.,. 11.okt 2010 02:35
hea oli*
anna 08.juuni 2010 12:42
tegime sele siis labi hea oli 5p
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke