Küpsetised

Rabarbrimuffinid valge šokolaadiga

Keskmine hinne: 4.1 Autor: Eva Palu
Kiirelt valmivad ja maitsvad muffinid värske rabarbri ja magusust lisava valge šokolaadiga.
Kogus: 1 portsjon
Sulata või ja lase pisut jahtuda. Lisa juurde hapukoor ja suhkur, sega. Klopi sisse munad. Sega teises kausis jahu küpsetuspulbriga ja lisa muna-hapukoore-või segule. Kõige lõpus sega juurde hakitud rabarber ja hakitud valge šokolaad. Tõsta muffinivormidesse ja küpseta 180-kraadises ahjus ca 25 minutit. Kontrolli küpsust puutikuga. Sellest kogusest saab ca 10 muffinit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mailis 30.mai 2013 14:30
Maitselt on nad väga head ainult minul tulid nad veidi liiga rasvased/õlised!
Liis 17.aug 2012 14:34
Tegin astelpajudega, väga head.
manzkar 28.juuni 2012 09:25
:( kas mina olen ainuke õnnetu, kellel need muffinid välja ei tulnud??? :/ tegin kõik täpselt retsepti järgi, ainukese vahega, et panin rabarberite asemel maasikaid ja no muffinid ei küpsend lihtsalt seest ära....hoidsin kokkuvõttes neid ahjus pea poolteist tundi ja lõpux viskasin ikka minema, sest kes see tooreid muffineid ikka tahab...mida ma küll valesti tegin :S
S. 08.juuni 2012 21:18
Lisasime ka maasikaid ja tulid väga head muffinid..:)
Rotiplika 20.mai 2012 21:42
Väga head muffinid ja nii lihtsad :) ülejäänud ?okolaadist tegin veel glasuuri või ja koorega. Sobis väga hästi hapu rabarberiga.
Miu 25.aug 2011 11:51
Väga head tulid :D Teen kindlasti veel.
Inkr 20.juuli 2011 14:20
Väga head olid, ainult et kahjuks sokolaad sulab väga kiiresti ära seal sees. Ma jätsin ikka suht suured tykid et midagigi oleks näha ja tunda. V6id panin 50g ja hapukoort selle v6rra rohkem, et vähem rasvasem tuleks. Rabarbereid panin 2 korda rohkem, kuid nad kerkisid nii hästi et ahjust välja v6tes oli näha et see oli hea valik olnud..:-) maitsvad!
Kerli 13.juuni 2011 13:00
Väga väga head ja mahlased muffinid. Lisasin juurde veel maasikaid, mis sobisid rabarberi ja valge shokoladiga ideaalselt. Teen homme uuesti! mmmm
12hiirt 03.juuni 2011 15:41
Supermaitsvad! Panin jahu 3 dl, kuhjaga tl küpsetuspulbrit ning 2 vart rabarberit. Ahjus 35 min ning sain 12 suurt ja pehmet muffinit.
elenora 02.juuni 2011 10:14
Väga head ja mahlased muffinid. Ahjus olid just parasjagu, st ei küpsenud keeksiks:)
Hindaja 31.aug 2010 17:27
pealt olid kõvad , aga sees vägapehmed ma mõnusad , ma tegin tumeda shokolaadiga , mõru jäi natuke , aga mõnus ja hapu .
kaize 16.juuli 2010 01:44
väga head muffinid! :Y
-K- 07.juuli 2010 13:57
Lihtsalt suurepärased. Olen teinud nii muffinite kui keeksina, kui pole olnud viitsimist muffinivormidega jamada:Y
Siim 30.juuni 2010 16:31
Tegin elus esimest korda muffineid ja valisin retseptiks selle. Aineid võtsin topeltkoguses. Naljakas oli teha, esimene pannitäis voolas pabervormidest välja. :D Teine tuli juba parem. ?okolaadi hakkisin kahjuks vist liiga väikeseks, mõned väiksemad tükid on ainult muffinite põhjas nähtavad. :( Aga kokkuvõttes väga mõnus ja soodne värk. :D
Didi 25.juuni 2010 22:21
Kulla säutsmoonik, enne valeinfo levitamist võiksid alustuseks ise ÕS-i kätte võtta? Kõlbab ka netipõhine ÕS: http://www.eki.ee/-
dict/qs/index.cgi?Q=-
rabarber&F=M Aga
muffinid on head. Tegin neid lausa 2 päeva järjest. :)
säutsmoonik 25.juuni 2010 20:18
Väga maitsvad muffinid, aga palun parandage kirjavead - rabarber käänatakse RABARBERI, mitte rabarbri. Mina panin otsingusse õige vormi ja mida ei ole, seda ei ole ;)
mariseke 17 10.juuni 2010 19:01
Parimad muffinid!
d2tuuli 08.juuni 2010 18:47
Panin rabarberit tunduvalt rohkem ja ?okolaadi veidi vähem ning tulemus sai mõnusalt hapu-magusalt maitsev
Hindaja 07.juuni 2010 11:58
väga maitsvad :)
punane sibul 03.juuni 2010 17:49
lubasin ka oma äpardust kommenteerida :).. koogina maitses ka hästi. Kindlasti proovin uuesti, sest rabarberi ja valge ?okolaadi maitse oli nii hea, et tahaks ikka uuesti proovida ja, et ka õnnestuks :D
Sonera 03.juuni 2010 01:00
Hinne jäi lisamata. Mina anna küll 5 punkti.
Sonera 03.juuni 2010 00:59
Küpsetasin muffinid täpselt retseptis antud kogustega, lauas mõõtsin, sest mitmed kahtlevad kogustes. Täitsa normaalne taians tuleb ja eriti maitsvad. Hea kooslus, valge ?oks ja rabarber. Minu muffinivormid vist on väiksemad, sest sain 12 pesaga panni täis ja veel 6 silikonist vormi. Kui 25 minutit täis sai, siis vaatasin et on liiga heledad ja küpsetasin veel 5 minutit. Kokku siis minu ahjus 30 minutit. Peale segasin kaunistuseks veel hapukoort ja sulatatud valget ?okolaadi. Pilt on ka küpsetamise teema alla.
Renna 01.juuni 2010 22:15
Kogus on naljakas, tegin topelt koguse, aga jahu panin siiski ühe koguse järgi, muidu oleks tõesti tainas nii paks tulnud, et lusikas oleks püsti seisma jäänud. Iseenesest vägagi maitsvad muffinid :)
marielis 01.juuni 2010 21:45
Tõesti väga maitsvad ja mahlased tulid need muffinid. Isegi abikaasa, kes muidu suur muffinisõber pole, kiitis. Panin ka natuke rohkem valget ?okolaadi ehk terve 100 grammise tahvli. Rabarbrit panin tunde järgi. Jahu panin ka vähem - 2,5 dl, ja juba siis oli tainas päris paks. Ainuke viga oli see, et silikoonvormist välja võttes kippusid mõned muffinid laiali lagunema. Enamik jäid siiski õnneks terveks :)
mariseke 17 31.mai 2010 22:02
Mitu korda tehtud ja väga maitsvad muffinid! Panen rabarberit ja ?okolaadi veidike rohkem kui retseptis kirjas , tuleb ?okolaadi maitse paremini esile.
12