Küpsetised

Kohupiima-rabarberikook

Keskmine hinne: 2.05
Kogus: 1 portsjon
Näpi või, suhkur, jahu ja vanillisuhkur purutaoliseks massiks. Lisa munakollane ja sega ühtlaseks taignaks. Suru taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile üheks suuremaks või mitmeks väiksemaks plaadiks. Sega kohupiim, suhkur ja muna ning vala põhjale. Lõika rabarberivarred pikisuunas peenemaks ja aseta kõige peale. Raputa peale suhkrut. Küpseta 180 kraadises ahjus 20 minutit.
Kogus 6 inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
M&L 23.juuni 2012 16:07
mitmele see kogus mõeldud ?
Ereliukas 24.mai 2012 15:14
Ei :) hoopis minu lemmik:P:P
Tiina 12.juuni 2010 20:37
Minu lemmik!
1