Küpsetised

Lambapraad punase kapsaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Punane kapsas on serveerimiseks ahvatlevama välimusega, kuid samamoodi võid valmistada juurviljalisandi ka tavalisest kapsast.
Kogus: 1 portsjon
1.     Aseta lambapraad küpsetuskotiga 200kraadisesse ahju. Lase küpseda 1,5 tundi.
2.     Haki sibul peeneks, koori ja tükelda õun ning lõika kapsast peenikesed ribad.
3.     Sulata pannil või ja pruunista sibul kuldseks.
4.     Lisa õun, pruunista kergelt ja lisa kapsas.
5.     Pigista juurde sidrunimahl ja lisa siider. Maitsesta soola, suhkru, ürtide ja köömnetega.
6.     Lase kergelt haududa, aga jäta siiski kapsas kergelt krõmpsuks.
7.     Kui lammas on ahjus valmis, serveeri liha kapsahautisel.
# Siidri võid edukalt asendada õunamahlaga, peaasi et see liiga magus ei oleks.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
... 10.dets 2008 18:21
väga maitsev:Y. Proovige kindlasti:A.
1