Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Lambapraad punase kapsaga

Küpsetised

Lambapraad punase kapsaga

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Punane kapsas on serveerimiseks ahvatlevama välimusega, kuid samamoodi võid valmistada juurviljalisandi ka tavalisest kapsast.
Retsept
portsjonile
1 tk Lambapraad küpsetuskotis (näit. Otepää Lihatööstus)
250 g punane kapsas
1 dl Hakitud õunad
1 tk Sidrunist pressitud mahl
200 ml Siider (kuiv)
1 sl Või
0.5 sl Suhkur
0.5 tl Köömen
1 tl Vahemere maitseainesegu
1.     Aseta lambapraad küpsetuskotiga 200kraadisesse ahju. Lase küpseda 1,5 tundi.
2.     Haki sibul peeneks, koori ja tükelda õun ning lõika kapsast peenikesed ribad.
3.     Sulata pannil või ja pruunista sibul kuldseks.
4.     Lisa õun, pruunista kergelt ja lisa kapsas.
5.     Pigista juurde sidrunimahl ja lisa siider. Maitsesta soola, suhkru, ürtide ja köömnetega.
6.     Lase kergelt haududa, aga jäta siiski kapsas kergelt krõmpsuks.
7.     Kui lammas on ahjus valmis, serveeri liha kapsahautisel.
# Siidri võid edukalt asendada õunamahlaga, peaasi et see liiga magus ei oleks.

KOMMENTAARID

... 10.dets 2008 18:21
väga maitsev:Y. Proovige kindlasti:A.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke