Küpsetised

Apelsini-mandlikeeks

Keskmine hinne: 4.4 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Väga mahlane keeks, milles on tunda tugevat apelsinimaitset. Säilib õhukindlalt suletavas karbis paar päeva mahlasena.
Kogus: 8 portsjonit
Pese apelsinid, riivi ühe apelsini koor ja pressi kahe mahl. Vahusta toasoe või ja suhkur. Lisa ühekaupa ja pidevalt vahustades munad. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber, sool ja mandlijahu ning lisa võivahule. Kõige lõpuks sega sisse apelsinikoor ja -mahl. Vala tainas võitatud piklikku keeksivormi ja küpseta 175-kraadises ahjus 45 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Redone 19.apr 2012 18:38
Maitselt väga hea! Aga mul ei õnnestunud teda tervelt vormistki kätte saada, pudines täiesti tükkideks. :( Sestap saan ainult ise süüa, ei julge teistele näidata.
Sarvekandja 08.sept 2010 17:48
Väga maitsev tuli. Mandleid panin 280 g ning võid 180g. Seda tasub kindlasti teinegi kord teha!
kaja711 18.apr 2010 12:45
Väga hea ja maitsev, jahvatatud mandlid asendasin mandlilaastudega:) Täna teen jälle!
liisa777 30.jaan 2009 13:47
ei meeldinud, liiga rasvane jäi minu meelest ja kuidagi imal. maitse küsimus
ankur 26.jaan 2009 10:48
Minu keeks selle täpse retsepti järgimisega küll nii kõrgeks ja kohevaks ei kerkinud! :( Jäi kuidagi väga madal... Ehk peaks jahu kogust suurendama? Võid on ju ikka küllalt palju pandud. Proovin seda veel millalgi teha.
vivaldi 27.dets 2008 15:42
väga hea
agnesk 16.dets 2008 19:08
Tõeliselt hea keeks. Võid võtsin 200g, kolm muna ja jahvatatud mandlid asendasin 100g purustatud mandlitega. Tuli paraja suurusega ja eriti maitsev teisel päeval.:P
1