Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Kapsagalett

Küpsetised

Kapsagalett

Pille Enden 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lihtne Prantsusmaalt pärit talupojaroog on maitsev just õrnast savoi kapsast.

üle 60 min

Ettevalmistusaeg 35 minutit + 35–40 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
700 g Savoi kapsas
2 sl Oliiviõli
200 g suitsupeekon
2 tk Muna
3 tk Šalottsibul
3 küünt Küüslauk
Hakitud petersellilehed
sool, pipar
3.5 dl Jahu
2.5 dl Piim
Haki kapsas jämedalt ja auruta 5 minuti. Maitsesta soola ja pipraga.
Määri pirukavorm õliga ja kuumuta ahjus. Sega kausis kuubikuteks lõigatud peekon, munad, hakitud sibulad, küüslauk ja petersell ning maitsesta soola ja pipraga. Sega hulka jahu ja piim ning hõõru ühtlaseks tainaks. Võta kuumenenud vorm ahjust. Määri pool tainast vormi põhja, tõsta peale kapsas, suru kergelt käega tihkemaks ja kata ülejäänud tainaga. Küpseta 180-kraadises ahjus 35-40 minutit, kuni tainas on pealt helepruun ja krõbe.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes