Küpsetised

Kapsa-sibulapirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Lihtsatest ainetest piruka valmistamine nõuab vähe vaeva.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistusaeg 30 minutit + 30 minutit hautamiseks + 30 minutit ahjus

Kogus: 1 portsjon
Sega jahu, pehme või, vesi ja sool tainaks. Suru 28 cm läbimõõduga vormi põhja ja küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit.
Lõika kapsas ribadeks ja haki sibulad. Hauta kapsaribasid ja hakitud sibulat 1 sl võis nõrgal kuumusel umbes 30 minutit . Maitsesta karri ja soolaga ning vala põhjale. Klopi munad lahti, sega sulatatud juustuga, lisa piim ja vala täidisele. Küpseta veel pool tundi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
annuska 28.sept 2010 10:34
mina lisasin ka veel porgandit - see andis hea magusa meki ja söök sai suurepärane! kõik sõivad ja kiitsivad!
Jutsukene 26.mai 2010 10:37
väga maitsev ja mahlane pirukas.
netteke 19.dets 2009 13:45
Ootasin natuke enamat, aga tühja kõhuga kõlbas küll.
ccarmen 06.okt 2009 12:25
Maitsev.
kiqpiq 20.aug 2009 12:42
Hea kerge toit! Sõltumata kogusest ei ole õnnestunud veel pirukat külmast peast maitsta ;). Sarnaselt Erkale, lisasime ka meie täidisele õunu. Tavalise valge sibula asemel kasutasime rohelisi sibula pealseid.
suuzi1968 04.apr 2009 21:23
Meie peres kutsutakse sellist küpsetist" vaese mehe pitsaks"!VÄGA HEA!:Y
Erka 16.märts 2009 17:51
Väga maitsev, tasub vaeva näha! Lisasin kapsahautisele ka veidi õuna -tegi segu natuke magusamaks ja samas hapukamaks. Tuli suurepärane, pean tunnistama, et teist tükki ise enam ei saanud, sest kodakondsed olid ühe hingetõmbega otsa peale teinud:)
Biks 13.dets 2008 12:36
Tundub hea. Kindlasti proovin mõni päev.
1