Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Kreemine kapsapirukas

Küpsetised

Kreemine kapsapirukas

Pille Enden 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Sulatatud juust muudab pehmeks haudunud täidise kreemjaks ja mahlaseks.

üle 60 min

Ettevalmistusaeg 30 minutit + 45–50 minutit hautamiseks + 25–30 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
TAINAS
125 g Või
1.5 dl Jahu
1 pakk (105g) kiirkartulipuder
1 dl Rõõsk koor 10%
TÄIDIS
700 g Valge peakapsas
1 tk Sibul
1 tk Porgand
75 g Või
200 g Sulatatud juust
1 sl Siirup
Majoraan
sool, must pipar
2 tk Muna
1 dl Rõõsk koor 10%
Näpi või ja kuivained purutaoliseks massiks ning sega hulka koor. Suru
tainas ümmarguse 27 cm läbimõõduga (või 20x30 cm) pirukavormi põhja
ja pane täidise valmistamise ajaks külma.
Haki kapsas ja sibul, riivi porgand. Hauta kõik madalal kuumusel võis hästi pehmeks, selleks kulub umbes 45-50 minutit. Lisa sulatatud juust ja maitseained ning sega, kuni juust on sulanud. Viimistle maitse. Sega hulka munad ja koor ning vala täidis põhjale. Küpseta 200-kraadises ahjus 25-30 minutit.

KOMMENTAARID

Kriuks 25.veeb 2010 09:11
Tõeliselt hea pirukas
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes