Küpsetised

Kreemine kapsapirukas

Keskmine hinne: 4.11 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Sulatatud juust muudab pehmeks haudunud täidise kreemjaks ja mahlaseks.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistusaeg 30 minutit + 45–50 minutit hautamiseks + 25–30 minutit ahjus

Kogus: 1 portsjon
Näpi või ja kuivained purutaoliseks massiks ning sega hulka koor. Suru
tainas ümmarguse 27 cm läbimõõduga (või 20x30 cm) pirukavormi põhja
ja pane täidise valmistamise ajaks külma.
Haki kapsas ja sibul, riivi porgand. Hauta kõik madalal kuumusel võis hästi pehmeks, selleks kulub umbes 45-50 minutit. Lisa sulatatud juust ja maitseained ning sega, kuni juust on sulanud. Viimistle maitse. Sega hulka munad ja koor ning vala täidis põhjale. Küpseta 200-kraadises ahjus 25-30 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kriuks 25.veeb 2010 09:11
Tõeliselt hea pirukas
1