Küpsetised

Vasikapraad

Keskmine hinne: 2.77 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Vasikapraadi sobib seveerida nii soojalt pearoana kui ka külmalt lõikudena.
Kogus: 1 portsjon
Määriliha õliga ja maitsesta maitseainetega.
Pane liha ahjuvormi ja vala peale nii palju vett, et liha oleks paari sentimeetri jagu vees.
Küpseta 175-kraadises ahjus, kuni liha sisetemperatuur on 70'C
Serveeri koorekastmega. Koorekastme tegemiseks sega jahu kohvikoorega. Sulata pannil või ja kalla sinn nii koor kui puljong. kui kaste on keema tõusnud, keera kuumus madalamaks ja sega väikeste tükkidena hulka juust. Sega, kuni juust on täielikult sulanud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa