Küpsetised

Sealiha-juustušnitsel

Keskmine hinne: 3.15 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Lihtsalt valmiv šnitsel on kopsakas kõhutäis ka ainult värske salatiga.
Kogus: 4 portsjonit
Lõika liha umbes 1 cm viiludeks. Klopi munad lahti, sega soola ja pipraga. Kasta sealiha munasse. Kasta juustuviil ühelt poolelt munasse ja aseta sealihale. Paneeri saadud šnitsel riivsaias. Pane ahjuvormi ja küpseta 190-kraadises ahjus 30 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
õn4 12.sept 2014 19:27
Liha maitsestajatele soovitan kasutada soola ja pipra asemel lihaüldmaitseainet. Pane seda nii palju, et muna on tumepunane ja siis pole eelnevat maitsestamisaega vaja oodata. Super hea tuleb !
viini šnitsel 19.nov 2013 16:52
Mina lõikan "liblika" sea välisfileest, vasardan kiles õhukeseks, praen rohkes õlis kuumal pannil (a 2min kummaltki poolt, vähendan veidi kuumust ja lasen kaane all 2 minutit veel küpseda. SUPER!
igale oma 06.dets 2012 14:21
olgu siga , kanafilee või kints,maitsestan nad soola-pipraga ja segan maitsestamata jogurtiga seisma(2-
10tundi),siis kastan rukkijahusse,siis munasse(soovi korral võib juustu ka sinna kuhugi sokutada)ja kuumale pannile kerge kooriku tekkimiseni mõlemale poolele.Edasi küpsetuspaberiga kaetud pannile,pritsin niiskuse tekitamiseks veidi vett ja katan lahtise küpsetuspaberi tükiga ja küpsetan ahjus valmis. jääb väga mahlane ja mõnus
anna 06.dets 2012 12:37
merka, mina olen kanafilee puhul teinud nii. määrin kana maitsestatud (sool, pipar, karri vmi) majoneesiga kokku ja siis peale panen riivjuustu. Jääb väga mahle ja hea :)
merka 21.jaan 2012 15:32
kas on okei, kui ma seda kanafileega teen?
Liisu kiisu 27.nov 2011 13:46
Väga hea toit!:YTeen seda peaaegu iga nädalavahetus!:)
siirikirikal 30.märts 2011 15:23
dupsu: vett ei ole vaja lisada, see imbuks riivsaiasse, veidi õli paneks ma aga küll.
dupsu 30.märts 2011 14:43
kui ahju panna, kas siis vormi põhja on vaja natuke vett ka lisada?
Anneli 08.märts 2011 13:58
Njämma! Maitsestasin liha üldmaitseainega. Paneerisin kama jahus. Praadisin pannil. Ahju ei pannud.
0203halla 10.veeb 2011 14:24
Tõesti väga maitsev sai.maitsestasin liha seaprae maitseainega. ja hõürusin sisse majoneesiga.Tulemu-
seks maitsev õhtusöök.Lisandiks kauboikartul.
arxitibi 04.jaan 2011 12:03
Kloppisin kergelt läbi, maitsestasin eraldi ka liha ja siis hõõrusin ka sinepiga, aga välisfilee jäi ikka kuiv ja mage. Kuigi söök oli uhke ja hea. Asi ilmselt minus.
margit 28.okt 2010 11:02
Supper ja mahlasem jääb veelgi,kui kergelt liha läbi koppida ja hõõruda sinepiga,sest sinep teeb liha omakorda pehmeks.Mina segan riivjuustu riivsaiaga läbi ja liha kui olen munas läbi niisutanud panengi riivsaia ja juustu segust läbi.Väga maitsev jääb!
jussep 11.dets 2009 21:36
Võib teha ka nii: maitsesta lihatükid soola ja pipraga või lihamaitseainega. Kasta munasegusse ja paneeri riivjuustu-riivsaia segus. Või kui viitsimist on rohkem mökerdada siis paneeri esmalt riivjuustus(patsuta juust liha külge kinni), siis kasta veel munasegusse ja paneeri riivsaias. Prae keskmisel kuumusel panni peal ja jälgi, et kõrbema ei lähe.
Atsinna 24.okt 2009 19:27
Tänaseks lõunaks valmistasin ja sobis väga hästi kartulipudruga. Liha maitsestasin eelnevalt ja õigesti tegin. Vastasel juhul oleks liha maitsetu jäänud. Ahjuvormi valasin ka vett, haudus paremini ja kiiremini pehmeks. Väga hea oli!
Katrin 29.sept 2009 16:02
v2ga hea tuli, tegin t2pselt nii nagu retsept ytles, kuid lihaloigud olid natukene paksemad ja seega olid kyll mahlased. kasutasin "mild cheddar cheese".
Mmmerlekas 23.juuli 2009 21:29
Väga maitsev roog
exla 18.juuni 2009 21:38
Väga maitsev tuli. Kuna mul riivsaia polnud, paneerisin jahus. Küpsetasin ahjuplaadil. Algul arvasin, et ju ta ära kuivab või jääb hoopis tooreks, kuid küpses ilusti läb ja väga mõnus mahlane sai. Liha eraldi ei maitsestanud. Soola lisasin nii munale kui jahule. :Y super hea sai.. soovitan soojalt!
Krista 08.apr 2009 20:42
Mul jäi snitsel natsa kuivaks, vahepeal peab vist niisutama. Liha maitsestasin ka eelnevalt ära.
vallo 28.märts 2009 18:42
väga hea oli
kati 30.dets 2008 16:06
Mul tuli välja välimuselt VÄGA isuäratav. Maitse oli tavaline, isegi natuke mage. Oleks pidanud võib-olla maitsestama liha eraldi ja alles siis kastma muna sisse. Aga muidu ..ilus õhtusöök, kõrvale kartul ja värske salat.
1