Küpsetised

Tagurpidi hakklihapirukas

Keskmine hinne: 4 Allikas: 100 rooga
See hakklihapirukas meenutab olemuselt vormirooga ja sobib hästi perele õhtusöögiks. Maitseb kõige paremini ahjusoojana, lisandiks serveeri värsket salatit.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
Pruunista peekoniviilud, tõsta majapidamispaberile nõrgumaja siis tükelda. Koori ja haki sibul, tükelda paprika. Pruunista hakkliha, sibulat ja paprikat pannil 4–5 minutit. Pruunistamiseks kasuta veidi peekonist eraldunud rasva, see annab hea suitsuse maitse. Sega hulka peekon ja pitsakaste ning maitsesta soolaga. Vala segu 26 cm läbimõõduga ahjuvormi ning laota peale viilutatud tomatid ja riivjuust. Taina tegemiseks klopi munad lahti ning lisa piim ja õli, seejärel jahu ja sool. Sega ühtlaseks ja kalla vormi. Küpseta 200-kraadises ahjus 25–30 minutit, kuni roog on pealt kuldpruun.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Raskel 16.sept 2012 18:56
Väga hea! Kasutasin ka kodust hakkliha, pitsakastme tegin ise (3 tomatit, basiilik, sool, pipar, 2 piprakauna), lisaks lisasin piprakauna ka hakklihale, tuli väga hea ning mees oli isegi vaimustuses! :)
relxy 14.nov 2011 18:01
Kasutasin tavalist kodust hakkliha, praadisin sibulaga kergelt läbi ja valasin vormi. Ladusin peale tomativiilud, siis riivjuustu ja vakasin yle taignaga. Tulemus oli väga hea. Tegin 20 x 30 cm ahjuvormiga ja pidin taigna kogust poole vörra suurendama.
Greyz 13.aug 2010 22:54
Peekoni jätsin välja Paprika asemel panin pepperonit Pitsak-
astme blenderdasin ise tomatipasta, värskete tomatite, soola, pipra, basiiliku ja muude ürtidega. Jahu panin taignasse veidi rohkem Väga maitsev pirukas on :)
Pirruuuu 16.jaan 2010 13:16
Soovitan soojalt, väga-väga maitsev pirukas!
.. 02.sept 2009 20:37
Karjusepirukas on ikka hästi teine toit, kui see.
Liina 21.juuli 2009 16:31
Mina olen Iirimaal söönud sarnast asja mida kutsuti karjuse pirukaks. Seda tehti eelmisel päeval õhtusöögist üle jäänud lambapraest ja kartulipudrust. Lambaprae küljest võeti liha, peenestati, lisati praetud sibul tomatipasta ja ürte. See segu valati küpsetusvormi põhja, selle peale külmutatud herneid ja siis kartuli pudru ja riivitud juust. Kodus olen teinud ja seaprae jääkidest ja hakklihast. Igati toitev ja kiire.
köögihull 28.juuni 2009 07:04
olen küll proovinud, jätsin ainult peekoni välja, oli hästi maitsev!
epppossul 10.mai 2009 10:49
kas keegi on proovinud seda teha? ja kui on siis kuidas välja tuli??? Soovi-
tusi????
siirikirikal 09.jaan 2009 13:01
jah, sa oled õigesti aru saanud.
Erika 09.jaan 2009 12:44
jäi arusaamatuks ja igaks juhuks küsin, kas tainas tuleb siis juustube peale valada ?
1