Küpsetised

Tanel Veenre porgandipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Tanel Veenre
Mis võiks olla jaanuari essents? Midagi tulist ja vitamiinidega. Ingver ja jõhvikas!
Kogus: 1 portsjon
Rulli tainas 28 cm läbimõõduga koogivormi suuruseks ja eelküpseta seal kuldseks. Samal ajal prae hakitud peekon, sibul ja porru. Lisa riivitud porgandid ja apelsinimahl. Lase segul 5 minutit madalal kuumusel haududa. Sega sisse koor, riivitud ingver, jõhvikad ja munad, maitsesta soolaga. Soovi korral võid lisada ka paar peotäit riivitud juustu. Vala segu põhjale ning küpseta, kuni turritavad porruotsad on mustad.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
airemon 17.nov 2011 22:23
Väga huvitav maitse, kui tavaliselt ma tüdinen ära uutest maitsete kooslustest, siis selle piruka puhul oli vastupidi, et mida rohkem sõin, seda rohkem armastasin :P (algus oli väga hapu, kuna mu apelsin oli üks hapumaid mida ma eales söönud olen :S, kuid lõpp hea-kõik hea ;) )
nj 30.jaan 2010 00:14
tehtud-nähtud! Tainaosa läks veidi untsu (jahu jäi väheks :)), kuid sisu oli maitsev! Ingverit ei armasta, seda panin rohkem Linda väikese sõrme jagu...
siirikirikal 08.jaan 2009 15:22
See "pöial" tähendab, et ingverit võiks korralikult panna, aga sõltuvalt iga kokkaja ingveritaluvusest ja -armastusest on see lõpuks igaühe enda otsustada ning autor ei taha seda grammipealt ette kirjutada :)
tipsu 08.jaan 2009 15:01
ja kalevipoja pöial... kui suur see olex???
1