Küpsetised

Lambapraad ühele

Keskmine hinne: 4.31 Allikas: Nigella retseptid Autor: Nigella Lawson
Kokasaate "Nigella retseptid: sensatsiooniline soolo" retsept
Kogus: 1 portsjon
Pane kõik peale želee kilekotti, sulge tihedalt ja jäta ööseks külmkappi marineerima. Eelkuumuta ahi 200 kraadini. Võta kilekotis lambakoot külmkapist välja ja lase toatemperatuuril seista. Aseta lambakoot koos marinaadiga ahjupannile ja küpseta 1 kuni 1,5 tundi olenevalt koodi suurusest. Pööra kints poole küpsemise pealt ringi. Valminud praad on pronksjalt pruun. Tõsta koot pannilt ja lase sel seista 5 kuni 10 minutit enne serveerimist. Lambaprae seistes pane kerge kastme tarvis ahjupann pliidile, sega sinna veidi vett ja 0,5 tl punasesõstraželeed. Viiluta lambapraad ja vala peale kaste.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa