Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Lambapraad ühele

Küpsetised

Lambapraad ühele

Nigella Lawson Nigella retseptid
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Nigella Feasts
Kokasaate "Nigella retseptid: sensatsiooniline soolo" retsept
Retsept
portsjonile
1 tk Lambakoot
1 oks Rosmariin
1 tk muljutud küüslauguküüs
0.5 tk sidrunist pressitud mahl ja riivitud koor
2 sl Punane portvein
0.5 tl Oliiviõli
1 tl keedusool
värskelt jahvatatud pipar
0.5 tl punasõstraželee
Pane kõik peale želee kilekotti, sulge tihedalt ja jäta ööseks külmkappi marineerima. Eelkuumuta ahi 200 kraadini. Võta kilekotis lambakoot külmkapist välja ja lase toatemperatuuril seista. Aseta lambakoot koos marinaadiga ahjupannile ja küpseta 1 kuni 1,5 tundi olenevalt koodi suurusest. Pööra kints poole küpsemise pealt ringi. Valminud praad on pronksjalt pruun. Tõsta koot pannilt ja lase sel seista 5 kuni 10 minutit enne serveerimist. Lambaprae seistes pane kerge kastme tarvis ahjupann pliidile, sega sinna veidi vett ja 0,5 tl punasesõstraželeed. Viiluta lambapraad ja vala peale kaste.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke