Küpsetised

Kulebjaaka

Keskmine hinne: 3.5
Levinuimad pirukad bojaaride ajal olid kulebjaka – suured pealt kinnised pärmitaignapirukad.– või rastegaid – väikesed pealt lahtised pärmitaignapirukad. Pirukaid pakuti koos supiga, mida keedeti ja söödi peaaegu iga päev.
Kogus: 1 portsjon
Maitsesta kalafilee soola ja pipraga. Kui kalatükk on paksem kui 2 cm, võiks seda u 5 minutit ahjus küpsetada. Rulli lehttainas õhukeseks. Pane sellele kala ja peale keedetud riis. Seejärel pane kiht oma lemmikköögivilju. Siis veel keedetud muna rattad ja natuke ürte. Mähi kala taina sisse ja kaunista pirukas tainaribadega. Määri pealt lahtiklopitud munaga ja küpseta 180 °C juures 15-20 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa