Küpsetised

Rastegai

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome ajakirjandus
väikesed pealt lahtised pärmitaignapirukad. Täidiseks võib olla liha, kala või seened.
Kogus: 1 portsjon
Sisu jaoks küpseta kala ahjus 15 minutit. Kuumuta pannil veidi õli, lisa jahu, kala küpsetamisest tulnud vedelik ja sibul. Kuumuta 10 minutit, kuni kaste on paks ja kreemjas. Sega kokku hakitud kala ja peterselliga. Maitsesta soola ja pipraga.
Sega kõik taina komponendid köögikombaini abil palliks. Jäta rätiku alla 50 minutiks kerkima. Jaga taigen võrdseteks väikesteks osadeks. Rulli kõik ovaalseteks või ümmargusteks ratasteks. Tõsta iga keskele lusikatäis sisu. Tõsta ääred natuke ülspoole, aga jäta keskelt lahti. Määri sulavõiga ja jäta küpsetusplaadile 15 minutiks kerkima. Määri munaga ja küpseta 200 kraadises ahjus 10-15 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa