Küpsetised

Juustu-sibulasai

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Heivi Peterson
Juustu- ja murulaugumaitseline sai on võrratu lisand supi kõrvale. Saia saad säilitada ka sügavkülmas, kus see seisab kuu aega.
Valmistusaeg: 20-40 min

Ettevalmistusteks 15 minutit + küpsetamiseks 15–20 minutit

Kogus: 1 portsjon
1. Pane ahi 225 °C juurde soojenema. Sega tainakausis kuivad ained: jahu, küpsetuspulber, sooda, sool ja pipar. Lisa toasoe või ning sega ühtlaseks.
2. Sega omavahel muna, keefir,riivitudjuustjahakitudmurulauk.Lisaülejäänud tainale ning sega ühtlaseks.
3. Tõsta tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja vajuta lamedaks, umbes 1 cm paksuseks kettaks. Lõika kaheksaks sektoriks.
4. Küpseta kohe 15–20 minutit ehk kuni sai on kuldpruun ja läbi küpsenud. Lase enne serveerimist jahtuda.
Kogustest valmib 1 sai.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
HeleReest 29.aug 2012 21:12
Täitsa hea sai supi juurde, omapärase maitsega, mure.
merilin27 06.okt 2010 23:10
Paneks murulaugu asemel röstitud sibulahelbeid!
sitikas 05.veeb 2010 13:46
Mille kõrvale seda saia süüa ise arvan supi juurde päri maitsev
Maara 02.jaan 2010 14:31
Hakkisin 1,5 mugulsibulat ja pruunistasin vähese õliga.Sobis vägagi saia sisse.Super!
Kaia 18.jaan 2009 16:05
Murulauk polegi siis sibul või?:H
mari 17.jaan 2009 16:18
kus sibul on?
leoola 16.jaan 2009 10:47
saia nimi on sibulasai aga sibulat sisse ei pandagi :O
1