Küpsetised

Hakkliharull juustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Raili Mikk
Üsna rammus kõhutäis, mis valmib suhteliselt väikese vaevaga. Juust annab lisaks kaloritele ka väga mõnusa maitse.
Valmistusaeg:

Valmistusaeg 40 minutit

Kogus: 6 portsjonit
Sega kausis tükeldatud sepik ja koor. Sega kokku hakkliha ja munaga. Maitsesta soola, pipra ja paprikaulbriga. Pane tainas 1 cm paksuse ristkülikuna küpsetuspaberile. Raputa peale riivjuust ja basiilik. Keera rulli, tõsta paberiga ahjuplaadile ja küpseta 220-kraadises ahjus 30 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Significant 17.mai 2012 11:17
Ülihea! Panin õrnalt keedetud vutimuna keskele (kartsin et ei küpse keskelt ära, aga kõik oli tiptop). Teisel korral enam muna keskele ei pannud ja lisasin ohtralt juustu. Super!
Ragnis 02.mai 2010 17:04
Tegin isegi, aga muutsin retsepti vähe. Täidiseks panin esimese kihi riivjuustu, siis keedetud munaviilud ja ka tomativiile. Siis panin teise kihi riivjuustu, keerasin rulli ja peale panin sulatatud juustu viilud :)
koplime 03.mai 2009 20:52
See rull on tõepoolest väga maitsev:D
siirikirikal 06.veeb 2009 11:16
Retsepti autor nõustus ettepanekuga.
NurrMarta 04.veeb 2009 19:03
Kas ei oleks adekvaatsem selle roa nimi lihtsalt "rulliks" muuta? Hakkliha-
rullbiskviidi puhul võiks eeldada, et on kasutatud biskviittainast.
1