Küpsetised

Vanilli-marmorkeeks

Keskmine hinne: 3.67 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Mahlane šokolaadimaitseline keeks viib keele alla ja säilib värskena nädalapäevad.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistusaeg 30 min + küpsetamiseks 50 min

Kogus: 1 portsjon
Sega jahu, küpsetuspulber ja sool. Vahusta eraldi kausis või, lisa suhkur ja vanillsuhkur ning vahusta edasi. Lisa ükshaaval munad, vahustamist jätkates. Vala hulka jahusegu ja hapupiim. Sega hästi läbi. Pool tainast pane võiga määritud keeksivormi. Ülejäänud tainale lisa šokolaadisiirup, vala vormi, ära sega. Küpseta 180-kraadises ahjus 50 minutit. Jahuta.
Valmista šokolaadiglasuur: pane potti või, tükeldatud šokolaad, siirup ja vanilliekstrakt. Kuumuta, kuni šokolaad on sulanud ja segu ühtlane.
Tõsta lusikaga keeksile.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Jane 15.apr 2013 09:45
Mmmm kui maitsev oli :Y Ainuke asi, et silikoonvormis oli ahjus ja selle õpetuse järgi läks pealt veits liiga pruuniks ja seest oli täiesti vedel tainas. Panin uuesti ahju ja allapoole ning kokku oli see seal siis tund ja 20 mintsa. Retseptis on 3dl suhkrut, aga seda on minu meelest liiga palju, panin 2dl(vb oleks võinud veel vähem), kuna tumedam keeksi osa on siirupiga.
tips 26.aug 2010 21:08
eluuheaa:Y
YANAR 26.apr 2010 19:50
:Y:A:N:A:R
ats 27.jaan 2010 12:04
:Y:N:A
Kristina 19.juuli 2009 10:45
väga hea tuli ja lisandiks maasikatoor-
moos..mmmm! Soovitan!
raidi123 06.juuli 2009 19:47
mämma
kriux 13.juuni 2009 19:55
eks proovib siis
gerli 12.veeb 2009 14:52
mitmele portsjonile see on?:D
ankelika 08.veeb 2009 18:27
hea kook oli :D! nämmma!
HEA!! 04.veeb 2009 19:48
ooo see võib hea olla peaks valmistama:A
1