Küpsetised

Kilupirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Serveerimisel lisa piruka peale hakitud värsket tilli.
Kogus: 2 portsjonit
Aseta lehttainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile või vormi, nii et ääred jäävad veidi üles.
Lao taina peale viilutatud sibul ja puhastatud kilufilee.
Klopi lahti munad ja vala kilufilee peale.
Küpseta eelsoojendatud ahjus 200 kraadi juures umbes 20 minutit, kuni pirukas on muutunud kuldpruuniks.
Sibula võid asendada ka porruviiludega.
Lehttaina asemel võid valmistada ka kartulimuretaina. Kui kasutad lehttainast, eelista pärmi-lehttainast ja rulli seda enne vormi panemist veidi õhemaks.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
runcis 11.veeb 2012 17:31
Imelihtne ja imemaitsev! Ka külmalt.
Ettevalmistaja 28.mai 2011 09:40
Kas see külmast peast ka kõlbab?
Triin 26.nov 2010 17:32
Tõestu super. Küpsetasin põhja natuke ette, kattele lisasin käepäraseid vahendeid, mis kapis leidusid nagu sulataud juustu, mõned tükikesed sinihallitusjuustu ja parmesani juustu, lisaks veel tilk kohvikoort ja soolatilli. Tulemus on megahea :)
rinka 21.nov 2010 12:38
Tõesti super avastus. Tegin väikesed paadikesed. Kadusid laualt imeväel.
merru27 29.märts 2010 22:39
Üllatavalt hea asi nii lihtsalt :)
kelluke 06.okt 2009 15:54
see on üks väärt pirukas! tegin ka topelt kogustega ja kaks tükki, kuna meespere osakaal oli nii suur ... kadus nagu musta auku, hea et ise viimase tüki jõudsin haarata - oivaline :)
Maarja 25.aug 2009 16:20
Väga lihtne ja väga maitsev! Suurendasin küll koguseid üsna palju. Kuna sulama olin pannud terve kilose rulli lehttainast, siis kõik see läks ka käiku. Tegelt oli teda veidi palju, sest põhi jäi tsipa paks. Lisaks munale panin veidi ka riivjuustu. Hästi mõnus soolane amps!
1